ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се

...
ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се
Коментари Харесай

ОББ Интерлийз започна предлагането на изцяло дигитализиран процес по прехвърляне на средства в универсалния пенсионен фонд, управляван от ПОК „Доверие“

ОББ Интерлийз дава на всички физически лица, избрали да се обезпечават в Универсален пенсионен фонд „ Доверие ", бърз, сигурен, комфортен и напълно цифровизиран развой за прекачване на техните средства, с опция за сключване на всички нужни документи с електронен автограф, без да е нужна нотариална легализация на документите. КВС Груп е първата банково-застрахователна група, която дава сходна новаторска опция на българския пазар.
Желаещите да се трансферират в УПФ „ Доверие “ ще могат да разчитат на подпомагане от страна на повече от 400 оторизирани от ОББ Интерлийз лица, които дават умело и професионално обслужване на всички заинтригувани клиенти в клоновата мрежа на Обединена българска банка (ОББ). Новата услуга по електронно сключване на документи започва пилотно в клоновата мрежа на ОББ в град София, като в границите на идващите 3 месеца ще обхване поетапно и цялата страна.
„ Поредната цифровизирана услуга, която ОББ Интерлийз дава на своите клиенти, идва в миг, в който следим голямо търсене на тъкмо такива решения – протичащи се напълно онлайн, спестяващи време и старания на потребителите, а в подтекста на заобикалящата ни среда – даже и непотребни физически контакти. С транспарантен, наличен и елементарен за осъществяване развой ние овластяваме клиента с още едно решение, което да улесни всекидневието му. “, разяснява новата услуга Рудолф Кипта, основен изпълнителен шеф на ОББ Интерлийз.
„ Дигитализацията на услугите е неминуем развой и като Компания, ние вършим всичко належащо за това, да предоставяме, на нашите сегашни и бъдещи клиенти, допустимо по-голям набор от електронни услуги и достъп до on-line информация, обвързвана със статута им на обезпечени лица и клиенти на фонд, ръководен от ПОК „ Доверие “. В този смисъл, партньорството с ОББ Интерлийз е разумно и мечтано и сме уверени, че сходен вид новаторски услуги и партньорства сред компании и финансови групи, със сходна философия и полезности, са бъдещето на пазара. “, споделя Даниела Петкова, ръководител на Управителния съвет на ПОК „ Доверие “.
ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, част от белгийската КВС Груп, в качеството си на оторизиран медиатор на Пенсионно-осигурителна компания „ Доверие “, дава услуги по привличане на клиенти на  УПФ „ Доверие “, от средата на 2019 година, Универсален пенсионен фонд „ Доверие “ е желан избор за доста българи, като, към края на 2019 година, в него, по данни на Комисията за финансов контрол, за спомагателна пожизнена пенсия, се обезпечават повече от 985 000 души, което съставлява пазарен дял от над 25%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР