Объркана група пешеходци получиха мистериозна изненада, докато бяха на популярен

...
Объркана група пешеходци получиха мистериозна изненада, докато бяха на популярен
Коментари Харесай

Мистерия като отпечатък на „Бигфут“, открит от пешеходци по крайбрежната пътека на Обединеното кралство

Объркана група пешеходци получиха мистериозна изненада, до момента в който бяха на известен сектор от крайбрежната пътека на Обединеното кралство, откакто се натъкнаха на това, което считат, че може да бъде отпечатък на „ Бигфут “.

Гигантската маркировка беше открита покрай Югозападния крайбрежен път в Мейдънкомб в Торки в събота (2 март), което накара мнозина да се усъмнят в произхода й. Групата пешеходци се натъкнаха на отпечатъка по време на един ден на открито с Rock Solid Coasteering. Заинтригуваната група видя отпечатъка в кална пътека, която води от близката гора.

Член на групата описа по какъв начин отпечатъците стартират в гората, наблюдават крайбрежната пътека към 20 метра, преди да се извият назад към гората. Групата, която е разкрила отпечатъците, споделя, че всички са били " странни ". Въпреки че фотографията няма точна мярка, един от хората, които са разкрили отпечатъка, сподели: „ Отпечатъците бяха огромни. Аз съм с размер 11 и те още веднъж бяха на половина по-големи. Очевидно необут крайник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР