Нюкасъл Юнайтед се завърна на победния път в най-правилния момент

...
Нюкасъл Юнайтед се завърна на победния път в най-правилния момент
Коментари Харесай

Нюкасъл удари звучно Брайтън и вече докосва Шампионската лига

Нюкасъл Юнайтед се завърна на победния път в най-правилния миг от сезона, с цел да надиграе с 4:1 като хазаин състава на Брайтън в отсрочена среща от 25-ия кръг на Висшата лига.

По този метод " свраките " към този момент имат 69 точки и се нуждаят от единствено още един триумф, с цел да си подсигуряват място в груповата фаза на Шампионската лига за първи път след 21-годишна пауза.

За Брайтън пък загубата значи оставане на 6-ата позиция с 58 пункта, само че " чайките " резервират доста огромни шансове през идващия сезон да дебютират в европейските клубни шампионати.

Двубоят на " Сейнт Джеймсис Парк " стартира по-добре за домакините, които поведоха в 22-ата минута посредством автогол на Денис Ундав, а в добавеното време на първата част Дан Бърн беше прецизен за 2:0.

Скоро след подновяването на играта Ундав се реваншира за своя отбор, намалявайки пасива на Брайтън с гол в 51-ата минута.

Очаквано " чайките " потърсиха равнене на резултата, само че вместо това отнесоха два звучни шамара в края на мача, когато Калъм Уилсън и Бруно Гимараеш се разписаха при две светкавични контраатаки на Нюкасъл, с цел да оформят и крайното 4:1.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР