Нюкасъл продължава да се надява на футбол с марка Шампионска

...
Нюкасъл продължава да се надява на футбол с марка Шампионска
Коментари Харесай

Легенда на Нюкасъл засипа с похвали Еди Хау

Нюкасъл продължава да се надява на футбол с марка Шампионска лига през идната акция. Въпреки че серията на „ свраките “ от 5 следващи победи бе спряна през уикенда, Еди Хау и компания мечтаят за присъединяване в най-силния европейски клубен шампионат. Спокойно можем  да кажем, че при триумф против Тотнъм през идния уикенд, Нюкасъл несъмнено ще направи една голяма крачка към довеждане докрай в топ 4 в края на сезона.

„ Джордитата “ обаче гледат мач за мач, а в този момент Еди Хау получи следващата доза заслужени похвали. Този път мощните думи пристигнаха от легендата на Нюкасъл Шей Гивън. Според стража, всичко, което клубът реализира се дължи на мениджъра и почитателите би трябвало да бъдат същински признателни на Хау и целия тим за впечатляващия сезон.

„ Вижте, надали някой прави нещастия от една загуба. През уикенда, Астън Вила просто беше по-добрият тим на терена и справедливо завоюва. Няма по какъв начин непрекъснато Нюкасъл да е на топ равнище, всеки един тим има своите спадове и е невероятно непрестанно да побеждаваш. Аз желая за следващ път да изразя своята голяма признателност към Еди, тъй като той прави страхотна работа. Смятам, че Нюкасъл дължи всичко на него, тъй като мениджърът прелестно знае какво прави и е изцяло наясно с нещата. Не видях нито един път от началото на акцията Еди да лети в облаците или да споделя някакви мощни думи. Хау просто построи един тим, който всеки мач излиза за победа и се бори на терена за своите цели. Аз мощно имам вяра, че Нюкасъл ще играе в Шампионската лига през идния сезон, нещо, което ще бъде едно отлично достижение за всички почитатели. До края на сезона обаче има още работа за извършване, само че несъмнено съм оптимист и имам вяра, че най-хубавото следва “, разяснява някогашният ирландски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР