Нюкасъл потвърди, че е започнал съдебно дело срещу Премиър лийг

...
Нюкасъл потвърди, че е започнал съдебно дело срещу Премиър лийг
Коментари Харесай

Нюкасъл заведе дело срещу Премиър лийг

Нюкасъл удостовери, че е почнал правосъдно дело против Премиър лийг поради прекъснатия опит за закупуване на клуба от консорциум от Саудитска Арабия по-рано тази година. The Shields Gazette, локален вестник в североизточната част на Англия, оповестява, че Висшата лига също е удостоверила, че е в юридически спор с клуба в писмо до Newcastle Consortium Supporters Ltd.

" Клубът е наясно с обществените известия, в които се показва, че Висшата лига е в правосъдна процедура с Нюкасъл. Не желаеме да разясняваме същността на делото, само че можем да удостовери, че сме почнали правосъдно произвеждане против Висшата лига ", оповестиха “свраките”.

Саудитският консорциум, който имаше интерес към закупуването на британския футболен клуб, се отхвърли от договорката в края на юли. Групата, която включва държавният фонд на Саудитска Арабия PIF, инвеститорската компания PCP Capital Partners и английските милиардери братя Ройбен, заяви, че се отхвърля, въпреки и доста анализатори да смятаха договорката за сигурна. Информациите сочеха, че консорциумът ще заплати 300 милиона лири на предприемача Майк Ашли за правата върху един от най-популярните клубове във Англия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР