Нюкасъл и Ливърпул ще открият програмата в 35-ия кръг от

...
Нюкасъл и Ливърпул ще открият програмата в 35-ия кръг от
Коментари Харесай

Бивш играч на Ливърпул: Не подценявайте Нюкасъл

Нюкасъл и Ливърпул ще открият програмата в 35-ия кръг от британската Висша лига. Мачът се чака с голямо неспокойствие от почитателите и на двата отбора, защото „ свраките “ са в сериозен напредък, а мърсисайдци играят впечатляващ футбол и с изключение на, че се борят за купата, имат всички шансове да завоюват 4 купи в края на сезона.

Бившият футболист на Ливърпул - Хосе Енрике, изрази своето мнение преди дуела в съботния следобяд. Според бранителя, който е носил и екипа на Нюкасъл, „ алените “ не могат да си разрешат никакво подценяване и срещата ще бъде доста сложна за тима на Клоп.

„ Очаквам доста сложен мач, тъй като сега Нюкасъл са изпълнени с убеденост. Те направиха нещо феноменално и несъмнено има за какво Еди Хау да е толкоз обичан. Надявам се, че в Ливърпул въобще не си мислят, че ще излязат на терена и ще завоюват с лекост “, показа някогашният ляв бек.

„ Джордитата “ ще дадат сериозен отпор, а и атмосферата на стадиона ще е фантастична. Все отново, аз считам, че въпреки и мъчно Ливърпул ще завоюва. Да, играл съм и за двата клуба, само че ще притискам палци за Ливърпул и смятам, че те ще завоюват с 2:1 “, приключи Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР