НЮ ЙОРК (AP) — Очаква се присъда в петък по

...
НЮ ЙОРК (AP) — Очаква се присъда в петък по
Коментари Харесай

Присъдата по делото за гражданска измама на Доналд Тръмп се очаква в петък, слагайки край на натоварената седмица от съдебни действия

НЮ ЙОРК (AP) — Очаква се присъда в петък по процеса за гражданска машинация на Доналд Тръмп в Ню Йорк, добавяйки към поредна седмица на някогашния правния календар на президента.

Тръмп може да бъде ударен с милиони долари неустойки и други наказания в решението на арбитър Артър Енгорон, който към този момент постанови, че някогашният президент е раздул благосъстоянието си с финансови доклади, предоставени на банки, застрахователи и други за подписване на покупко-продажби и обезпечаване на заеми.

Генералният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс желае 370 милиона $ и възбрана на Тръмп и други обвинени да вършат бизнес в щата. Подобно наказване може евентуално да нарани империята на недвижимите парцели, която оказа помощ на Тръмп да построи имиджа си на остроумен предприемач милиардер и го издигна до славата и Белия дом.

Енгорон ще се произнесе след 2 и половина месеца показания на 40 очевидци, в това число Тръмп. Заключителните причини се организираха на 11 януари. Съдията взема решение делото, защото съдебнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР