НЮ ЙОРК (AP) — Главният изпълнителен директор на компанията за

...
НЮ ЙОРК (AP) — Главният изпълнителен директор на компанията за
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на FTX критикува Сам Банкман-Фрид за твърденията, че жертвите на измами няма да пострадат

НЮ ЙОРК (AP) — Главният изпълнителен шеф на компанията за криптовалута, учредена от Сам Банкман-Фрайд, нападна тогавашния крипто мощен състезател в сряда в писмо пред федерален арбитър, който би трябвало да го осъди идната седмица, заявявайки, че изказванието му, че клиентите, кредиторите и вложителите не са били ощетени, е жестоко погрешно и той живее „ живот в илюзия “.

Главен изпълнителен шеф на FTX Trading Limited Джон Дж... Рей III сподели на арбитър Луис А. Каплан, че жертвите на Банкман-Фрайд са страдали и не престават да страдат от закононарушенията му.

„ Г-н. Банкман-Фрид продължава да живее в заблуди. „ Бизнесът “, който той напусна на 11 ноември 2022 година, не беше нито кредитоспособен, нито безвреден. Огромни суми пари бяха откраднати от господин Банкман-Фрид и той вярно беше наказан от правосъдни заседатели от негови връстници, ” написа Рей.

32-годишният Банкман-Фрид беше наказан през ноември за машинация и скрит план обвинявания, съвсем година след изгонването му през декември 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР