Нямаме защита срещу Делта варианта, защото можем да сме сигурни,

...
Нямаме защита срещу Делта варианта, защото можем да сме сигурни,
Коментари Харесай

Д-р Стоян Монев: Имаме избор - да се ваксинираме или да боледуваме

" Нямаме отбрана против Делта разновидността, тъй като можем да сме сигурни, че всички, които не са имунизирани, ще боледуват.  Имаме избор - да се имунизираме или да боледуваме ". Това съобщи в изявление за БНР доктор Стоян Монев, доктор в общинска болница в Германия.



По думите му цитираните от Урсула фон дер Лайен 70% са при пълнолетното население, само че ваксиналното покритие като цяло е под 60% :

" В Германия то е 49,6%, а в България е сред 15 и 17 % ".

Д-р Монев даде образец със наложителните ваксини, които се слагат на бебетата в първите 6 месеца след раждането им:

" Още в първите дни и месеци от живота си бебетата се имунизират едновременно с 6 ваксини, комбинирани в една. Всяка една от тези 6 ваксини е тествана на доста по-малко хора, в сравнение с имунизациите против Covid-19 на четирите най-големи компании производители. Ваксините, които имаме през днешния ден, са доста по-сигурни и по-тествани от имунизациите против морбили, примерно, които имаме от 1962-ра година. Това е медицински факт и тук няма място за мнение. Не би трябвало да се бърка мнението с медицинския факт ".

Държаните, в които има обичайно съмнение в ръководството, ваксиналната подготвеност е доста по-ниска , уточни лекарят:

" Това са страни от Източна Европа, там хората не имат вяра освен на имунизациите, те не имат вяра на нищо - на политиците си, на новините, а имунизацията е единствено едно от многото неща, в които хората не имат вяра ".

Интервюто на Диана Янкулова с д-р Стоян Монев в предаването " 12+4 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР