Нямаме решение за коалиция с НФСБ, готови сме и сами

...
Нямаме решение за коалиция с НФСБ, готови сме и сами
Коментари Харесай

Александър Сиди разкри ще има ли коалиция ВМРО-НФСБ за изборите

Нямаме решение за коалиция с НФСБ, подготвени сме и сами да се явим. В околните дни ще се съберем и решим. Партньорството устоя, само че диалогът е дали да не се опитаме сами или да разтеглим обединението Обединени патриоти и да вземем целия родолюбив избор.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Нова нюз Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

"Ще мислим дали не е пристигнал моментът Вътрешна македонска революционна организация самичък да пробие бариерата и да влезе в идващия парламент. С Движение за права и свободи и Демократична България в никакъв случай не бихме управлявали ", изясни той.

По думите му измежду ценностните им различияс Демократична България са налагането на районен съд Македония в Европейски Съюз непременно, Истанбулската спогодба и либерална-джендър политика.

"ВМРО е партия в центъра, не сме се вързали с ГЕРБ, нито сме споделили, че ще се вържем с Българска социалистическа партия. Ние успяхме да променим метода, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 година ", показа Сиди.

Според него това, което е належащо да признае Македония, с цел да получи поддръжката ни за участие в Европейски Съюз е, че до 1944 година там не са живели други с изключение на българи и малцинства, които са говорили на български език.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР