Нямаме ласкави оценки за част от министрите в управлението, но

...
Нямаме ласкави оценки за част от министрите в управлението, но
Коментари Харесай

Вигенин: Нямаме ласкави оценки за част от министрите в управлението


„ Нямаме ласкави оценки за част от министрите в ръководството, само че не е редно да кажа в този момент кои са те, тъй като би трябвало да подходим положително в идващите дни “, сподели зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия.

„ Нашите симпатизанти правят оценка министрите на Българска социалистическа партия. Нашата оценка също е висока, другата оценка ще я оставим за по-нататък “, добави той.

Той сподели, че президентът Румен Радев би трябвало да намерения доста деликатно по какъв начин да подходи с връчването на третия мандат, защото от неговото решение зависи развиването на политическите процеси оттук насетне. „ Моят разбор сочи, че е по-логично мандатът да бъде връчен на Българска социалистическа партия. Очакваме президентът да играе по-положителна роля в поддръжка на държавното управление “, сподели още Вигенин.

Депутатът от Българска социалистическа партия още веднъж удостовери думите на Корнелия Нинова, че при една бъдеща коалиция с третия мандат е разумно „ Продължаваме промяната “ да излъчат претендент за министър председател.

„ Относно Никола Минчев – доста се спекулира дали ще бъде. Той се оправи за месеци с поста ръководител на Народното събрание и беше отхвърлен прекомерно незаслужено от този пост “, счита Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР