Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които

...
Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които
Коментари Харесай

Васил Божков представи политическия си проект Център

Нямаме стопанска система, нямаме бизнес, нямаме опазване на здравето, нямаме обучение. Тези, които назовават себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се пробват да откраднат истината. Не ние подвластен от тях, а те от нас. Те са групи бандити. Това съобщи предприемачът Васил Божков на формалното показване на политическия план " Център ".

Според него 2024 година е съдбоносна, светът се трансформира, на България са нужни мощни и смели хора. И всички са се събрали през днешния ден тук с една цел – " да спасят България ".

Преподавателят в СУ доктор Дарин Дросев бе показан като ръководител на УС на Движение „ Център ". „ Опитват се да занулят цели генерации, да се удари оптимално мощно и допустимо най-бързо по традицията. В пъти по-способни сме от самозванците ", съобщи той.

Дросев заяви, че са образували екипите си, посетили са наличните си конструкция и са основали нови. „ Запознахме се с проблемите на гражданско-обществения бранш. Ще работим за реализиране на качество на нов вид икономическа и финансова политика, за прекъсване на корупцията и на всички сходни практики във всички сфери и заслужено разпределение на евросредствата. Ще работим за развиването на интензивно гражданско общество ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР