Нямам представа от песента на Слави Трифонов. Мога да коментирам

...
Нямам представа от песента на Слави Трифонов. Мога да коментирам
Коментари Харесай

Васко Кръпката за Трифонов: Спряха Тодор Колев заради простотиите му! Чалгата бе поръчка на Москва и на мутрите

" Нямам визия от песента на Слави Трифонов. Мога да разясня това, че той се е подигравал с доста по-ценни за мен хора, с помощта на които сме в Европейски Съюз и НАТО и пътуваме без визи по света. Изолирал съм се от тази дивотия и съм се абстрахирал. Чалгата унищожи генерации. Има хора, които не могат да свършат нищо положително и изобретателно.

Всичко стартира с ченгетата, които хванаха медии още от началото на 90-те години. Те желаеха да наложат мнението, че преходът ни е унищожен. Не виждам обаче те да са щастливи. Имам си моя живот, който е надалеч от този на въпросния гуру и на анадолското виене. Става въпрос до една мутрясала част от нацията ". Това съобщи пред Faktor.bg Васко Кръпката във връзка песента на Слави Трифонов за Лена Бориславова. 

" Чалгата е мръсната поръчка на мутрите и на руската интервенция в България. Свършиха работата да настроят хората против всичко хубаво, което имахме след рухването на Берлинската стена, само че са последни издихания. Това е лебедова ария, която единствено забавлява пияниците по кръчмите. Беше отвратителна подигравката с Надежда Михайлова.

В същото време стопираха предаването на Тодор Колев, с цел да излъчват простотии. Не си даваме сметка, че с помощта на тези хора, сме в Европейски Съюз и в НАТО. Ако не бяхме, дали настръхналият Путин нямаше да посегне и против нас? Историята си знае работата ", сподели още музикантът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР