Нямам повдигнато обвинение. Не бях задържан. Това ми се случва

...
Нямам повдигнато обвинение. Не бях задържан. Това ми се случва
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Нямам повдигнато обвинение. Не бях задържан

" Нямам повдигнато обвиняване. Не бях арестуван. Това ми се случва трети път. От мен желаеха подпомагане, претършуване на общината. Иззеха ми телефоните, персонални движимости, претърсиха автомобила ми ”. Това съобщи пред NOVA кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който е и регионален координатор на ГЕРБ, ще дава показания пред " Икономическа полиция ”. 

В четвъртък в общината имаше полицейска акция. Тя е извършена след сигнал за възможни злоупотреби с евросредства.

" Няма арестувани в общината, имаше пиар акция на полицията. Това се случва към този момент трети път. Целта е да се отвлече вниманието от това, което се случва сега – убийства на служители на реда всяка вечер, пробитата мрежа на границата и напора на имигранти. Това са неща, които касаят страната. Какво да създадем, с цел да отвлечем вниманието на хората? Започваме акция против кметове на ГЕРБ, които са работещи. По този метод отвличаме вниманието на обществото от огромните въпроси и несправянето на полицията със отговорностите ѝ ”, сподели Мараджиев. 

Той изясни и защо е била инспекцията в четвъртък и по какъв начин е протекла.

" Няма неприятно в инспекциите. Но няма корист с евросредства. От 2016 година до момента община Стамболийски не е употребила нито един лев евросредства. На никой не му стана ясно какво тъкмо ревизират служителите на реда ”, сподели Мараджиев.

Той извади и инициативен протокол от Окръжния съд в Пловдив.

" В това предписание на полицията се позволява да претърси и изземе от постройката на общината, само че не и от моя дом или дома на моя наследник ”, сподели още кметът.

Сигналът против кмета е подаден от депутата от " Възраждане ” Стоян Таслаков, който е и гражданин на Стамболийски.

" Ако един народен представител с един сигнал успее да докара полиция и жандармерия, това значи, че не живеем в правова страна ”, сподели Георги Мараджиев.
" Срещу този народен представител община Стамболийски е издала заповед за срутване на част от неговата нелегално издигната къща. Неговата майка и сестра живеят в общинско жилище ”, сподели Мараджиев.

Той изрази терзания по какъв начин ще продължи обслужването на жители от общината.

" Бяха конфискувани двата ми телефона, компютри от счетоводството, компютъра на основния финансист. Общината няма да спре работа все пак ”, сподели Мараджиев.

" Около 20 индивида нахлуха във фабриката ми и в дома ми ”, сподели синът на кмета. " Заставиха всички чиновници да си оставят телефоните, бяха претърсени, претърсени бяха персоналните ни коли. Безпрецедентен напън ”, счита синът на кмета.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР