Нямам отношение към записи. Изказванията на г-н Банов и г-н

...
Нямам отношение към записи. Изказванията на г-н Банов и г-н
Коментари Харесай

Служителят, за когото Банов твърди, че го е рекетирал: Завеждам деля за клевета

Нямам отношение към записи. Изказванията на господин Банов и господин Рашидов одобрявам като клюка, каквато са те очевидно, за което съм подхванал ограничения за завеждане на каузи за набеждаване и клюка. Това съобщи някогашният чиновник на Министерство на културата Ангел Ангелков, за който актуалният министър Боил Банов съобщи, че го е рекетирал в продължение на 4 години.
" Заявявам, че до този миг, като държавен чиновник в никакъв случай не съм уволняван. Получавал съм най-високи оценки за качеството на моята работа, което е обективно проверимо във всяко министерство или организация, в която съм бил чиновник ", сподели Ангелков пред Българска национална телевизия.
" Предвид почналата прокурорска инспекция бих дал единствено показания пред съответния прокурор, в случай че бъда поканен в качеството на очевидец. Единственото, което мога да кажа е, че на записа различавам достоверния глас на господин Банов, мисълта му тече ясно и поредно и за обстоятелствата, които той предлага да се трансформират, да се променят служебни документи, данни сигурно може да се открият в отчетите на АДФИ. Дали и кого са дали на съд от Министерство на културата не мога да знам, тъй като от дълго време съм напуснал Министерство на културата ", добавя той.
Припомняме, че по-рано през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева изнесе информация, за която твърди, че уличава Боил Банов в корупция. По думите ѝ той като зам.-министър е работил за " да опрости " 700 000 лв., които би трябвало да бъдат наложени като глоба за плана за ремонт на Ларгото, план " Античен комплекс Сердика ". Банов е давал инструкции по какъв начин да се подправят документи - на държавни чиновници. Йончева пусна и запис с гласа на министъра.
Самият Банов разяснява: " Това, което е скалъпено сега - от 4 години съм рекетиран с някакви записи, лицето се споделя Ангел Ангелов и беше шеф на Дирекция „ Европейски стратегии и планове “ в Министерството на културата. Вежди Рашидов го уволни за поредност гафове, несправяне, в това число и хипотези за записи. Така, че от 4 години съм рекетиран с този запис, единствено че всички, които работя с мен знаят, че аз не се поддавам на рекет. Тези евтини компромати не вършат чест на никой “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР