Нямам никакви притеснения от тази проверка, единственото притеснително е времето,

...
Нямам никакви притеснения от тази проверка, единственото притеснително е времето,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Нямам притеснения от проверката на прокуратурата, ще продължим да съдействаме на всички органи

Нямам никакви терзания от тази инспекция, единственото притеснително е времето, в което се прави. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова във връзка досъдебното произвеждане на Европейската прокуратура, обвързвано с контракти за поправки и строителни действия в София.

По-рано днес  Европейската прокуратура заяви, че прави обиски в София по следствие на допустима корупция и корист със средства от Европейски Съюз за ремонтите в центъра на българската столица, „ в това число емблематичните жълти павета “.

От няколко месеца тече инспекция във връзка с жълтите павета от разнообразни служби, предоставяме документи на всички, сподели Фандъкова и добави, че през днешния ден е предоставена документи по случая и на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ (ГДБОП). Участъкът от жълтите павета, който беше безобразно подреден, не е заплатен, добави кметът на столицата. Стойността му е 206 хиляди лв., нито лев от тези средства не са платени, подсещам ви, че беше наложена санкция за увреждане на павета, сподели още Фандъкова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР