Временни промени в организацията на движението са въведени на автомагистрала

...
Временни промени в организацията на движението са въведени на автомагистрала
Коментари Харесай

Внимание шофьори: Движението на АМ „Тракия“ в посока София се осъществява в аварийната лента

Временни промени в организацията на придвижването са въведени на автомагистрала „ Тракия “ в сектора към километър 263 в посока София. Поради планувани ремонтни действия, придвижването ще се реализира само в спешната лента до 12:00 часа през днешния ден .

Ремонтните работи целят възстановяване на пътната настилка, което е част от напъните за обезпечаване на по-безопасни и удобни условия за пътешестване на водачите. Проектът е ориентиран към възстановяване на инфраструктурата на основна транспортна артерия, която свързва източните и западните елементи на страната.

От пътните управляващи приканват водачите да демонстрират нараснало внимание при прекосяване през инструкции сектор и да се движат със скорост, съобразена с рестриктивните мерки и краткотрайната организация на придвижване. Съветват се водачите да възнамеряват пътуването си с планувано в допълнение време за прекосяване през ремонтирания сектор или да изберат различен маршрут, в случай че е допустимо.

За настояща информация и следващи обновления по отношение на положението на пътната конюнктура и довеждане докрай на ремонтните действия, водачите могат да се осведомят посредством формалните канали на пътната организация и мобилни приложения за пътешестване.

Агенцията за протекция на детето с значимо увещание по време на предизборната акция

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР