Нямам никаква зависимост, участвайки в политиката съм защитавал интересите на

...
Нямам никаква зависимост, участвайки в политиката съм защитавал интересите на
Коментари Харесай

Цветанов: Нямам никаква зависимост, винаги съм защитавал интересите на държавата

Нямам никаква взаимозависимост, участвайки в политиката съм защитавал ползите на страната. Най-ниските равнища на корупция и корупционен напън са били 2010-2011 година под 10%, по данни на Центъра за проучване на демокрацията. Това показа ръководителят на Политическа партия "Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред Генка Шикерова в предаването "Алтернативата " по TV 1.

,,Когато има ясна политическа воля и когато има институционална поддръжка от всички институции може да има и по-голяма успеваемост. Когато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи дружно с немските ни сътрудници и с немското вътрешно министерство имаше един план БОРКОР, който за жалост не съумя да види бял свят, след приключването на мандата, в който участвах пряко'', уточни Цветанов.

В политиката съм се ръководел от това да съблюдавам законите, да се боря против проведената престъпност, корупцията както като вицепремиер, по този начин също с дейностите си като политик, когато се е налагало да гласоподавам съответните закони, напомни той.

,,Няма нито едно деяние, което да съм подхванал и да е в услуга на мен или на членове на фамилията ми. И към сегашния миг, когато не бях деен в политиката в продължение на последната една година-година и половина няма нито един човек, който да е споделил ето този бизнес аз съм си го взел за моето присъединяване, което съм направил в политиката или да имам нещо, което ме свързва с избрани компании или компании. Няма такова нещо'', показва Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Участвайки в политиката съм защитавал ползите на страната и респективно на структурите на политическата партия, която съм представлявал. Когато сме получили доверието на хората, би трябвало да дадем съответния отговор с политики, които би трябвало да вършим. Имаше разминавания във вижданията ни с премиера Борисов и една от тематиките беше Движение за права и свободи уточни още той.

,,Това, което направихме в Републиканци за България и ни разграничава от огромна част от другите партии е, че в нашето управление – в Изпълнителния съвет и в регионалните структури ще доминират членове без значение от тяхната етническа принадлежност. Философията и силата на една партия е да бъде национално виновна и да няма това разделяне, което някой се пробва да опълчи българското общество'', уточни Цветанов.

Една от задачите на Политическа партия "Републиканци за България " е разглобяване на хегемонията на Движение за права и свободи.

Със зам.-председател като Павел Вълнев – един съумял човек, никой не си направи труда да види дали той и фамилията му са били политически ангажирани в предишното. Бисер Вълнев е бащата на Павел Вълнев, през 2007 година той беше претендентът на ГЕРБ за изборите в Доспат. Тогава загубихме, тъй като бяхме първоначално и нямахме тази подготовка и наличие, описа Цветанов.

По думите му Павел и Румен Вълнев са създали нещо доста съществено за прозрачността и достъпа до свободна публицистика със основаването на телевизия BiT и телемоста Америка- България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР