Няма зодия, която да е толкова съвършена, че никога да

...
Няма зодия, която да е толкова съвършена, че никога да
Коментари Харесай

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии

Няма зодия, която да е толкоз съвършена, че в никакъв случай да не бърка. Има обаче някои  , при които греховете са по-тежки от другите. Разберете тайната на всяка зодия.

ЛЪВ
Лъвовете се гордеят с всичко, обвързвано с тях, даже и с грешките които вършат.
1. Лъвовете обожават да дават напразни очаквания на индивида до себе си, даже да нямат съществени планове. Обичат да са обичани и не ги интересува изключително дали нараняват другия и дали му дават очаквания за огромна обич. Просто един ден стават и си потеглят без доста пояснения.
2. Лъжите на Лъвовете от време на време нямат край. Те лъжат за спорта, тъй като могат и тъй като за царете на целия зодиак. Лъжите при тях не са дребни, а съществено могат да наранят всички към тях.
3. Много са влюбчиви и елементарно прескачат от една връзка на друга, без да дават доста пояснения. Никога не е за дълго и не е съществено, само че все пак постоянно го вършат, с цел да поддържат егото си на равнище.
 
ДЕВА
Девите не обичат да приказват за греховете си и няма да чуете от тях, че вършат нещо неправилно, до момента в който не ги опознаете.
 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември
За тези 4 зодии септември ще бъде изключително забавен месец в любовен проект. Някои връзки е време да приключат, с цел да създадат място на ис...
1. Не умеят да се влюбват надълбоко и се преструват, че обичат мощно, само че в действителност нямат желание на сериозна връзка. Те постоянно имат по няколко индивида към себе си, които ги обожават, само че нямат никакъв късмет за нещо съществено.
2. Прекалената самооценка е грях към самите тях, само че доста тежък и от време на време нетърпим грях. Все не са задоволително положителни, не са създали всичко по силите си и постоянно се оглеждат кой около тях се оправя по-добре от самите тях.
3. Дългът към родителите им убягва. Мислят си, че им обръщат задоволително внимание и че вършат всичко за тях, само че това надалеч не е по този начин. Пропускат доста неща, с които могат да оказват помощ и странят, когато родителите им имат потребност от по-сериозна помощ.
 
ВЕЗНИ
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би трансформирал или поправил, само че не може да се оправи и то остава да тежи на съвестта им....
Везните ловко балансират греховете си по този начин, че да не им тежат. Правят нещо неприятно, след което следва положително дело, с цел да замаже ситуацията и да успокои съвестта им.
1. Алкохолът е слабото място на доста Везни, които намират салдото в всекидневието си с чашка обичано пиво. Често това е безобидно, само че от време на време се трансформира в неприятна взаимозависимост, в случай че нямат задоволително надзор над себе си.
2. Лицемерието при тях е нещо, с което цялостен живот не могат да се оправят. Говорят едно в лицето ти и когато се обърнеш сменят мнението си тотално и стартират да приказват за теб неща, които нямат смелостта да ти кажат в очите.
3. Не си падат по благотворителността и то по никакъв начин, рядко подаряват и се откъсва нещо от сърцето и портмонето им.
 
 Това са зодиите с най-чиста душа Това са зодиите с най-чиста душа
Всеки има в живота си доверчив и добър човек, който постоянно има вяра в положителното и в никакъв случай не обръща внимание на отрицателните моменти. Това са...
СКОРПИОН
Скорпионите имат доста повече от 3 гряха, само че през днешния ден ще посочим най-често срещаните от тях.
1. Постоянно си съперничат даже с най-близките си другари. Винаги желаят да са над тях – по-успешни, по-красиви, по-щастливи и всичко по-по-най! Тази рискова игричка постоянно се вижда от другите и те стартират да странят от тях.
2. Обичат да си присвояват непознатото. И не толкоз, тъй като си падат по някой, а тъй като не желаят другия да го има. Обичат завоеванията в леглото и постоянно са мотив за невярност.
3. Обичат да харчат парите си сами, не обичат да споделят и за тях разбиране като „ общ бюджет “ няма. Тайничко си крият спестяванията и не дават никой да се приближи до тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР