Няма установени случаи на незаконни подслушвания през 2020 година. Това

...
Няма установени случаи на незаконни подслушвания през 2020 година. Това
Коментари Харесай

Няма случаи на незаконни подслушвания през 2020 г.

Няма открити случаи на противозаконни подслушвания през 2020 година. Това стана ясно от осъществените инспекции на Бюрото за надзор на специфичните разследващи средства. Резултатите бяха оповестени от ръководителя на Бюрото пред парламентарната комисия. А изводите провокираха спор в залата - имало ли е или не подслушвани жители, политици и публицисти на летните митинги през 2020-та година.

„ Спука се балонът. Тук завършва митът за подслушвани жители, политици и публицисти за митингите от 2020-а, тук завършва и концепцията за злепоставянето на предходната власт. В този отчет написа ли, че има противозаконни подслушвания - не написа. Трябва ли да връщам още образци, че всичко, което споделя Бойко Рашков, не е истина? ”, попита Десислава Атанасова от ГЕРБ, предава Нова тв.

„ Може да са били законни СРС-тата,  но бяха позволени от представителите на профилираните съдилища. Тези хора, които бяха бити, не си удряха сами главата в асфалта. Вие се опитахте да употребявате отчета, който е справедлив, с цел да извършите пропагандна акция, за това, че това държавно управление пребиваше хора ”, уточни  Николай Радулов от Има Такъв Народ.

„ Ясно е, че в един подобен отчет няма по какъв начин да бъде регистрирано, тъй като няма по какъв начин бюрото да се занимава с противозаконното подслушване ”, съобщи Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР