Няма такова нещо като безпроблемна връзка. Колкото и да се

...
Няма такова нещо като безпроблемна връзка. Колкото и да се
Коментари Харесай

Как да се справите с проблемите във връзката, без да се разделяте

Няма такова нещо като безпроблемна връзка. Колкото и да се обичате и да държите един на различен, рано или късно ще се изправите пред провокации в взаимния си живот. Някои трудности са дребни и елементарно преодолими, до момента в който други може да разклатят връзките ви. Единствено от вас зависи по какъв начин ще реагирате на тях. Не захвърляйте всичко с лека ръка, а се борете дружно, с цел да се справите с проблемите си. Ето някои съвет по какъв начин да го извършите, без да се разделяте.

Приемете, че връзката ви не е съвършена

Реалността се разграничава съществено с приказките и в това няма нищо неприятно. Понякога ще ви би трябвало време, с цел да го осъзнаете, а колкото по-скоро – толкоз по-добре..ю Част от решаването на проблемите във връзката ви е да осъзнаете, че това, което имате, не е съвършено. Дори и някой да е сбъркал, може да е поправимо. Говорете, с цел да изясните връзките си, вместо да бързате да си събирате багажа.

Дайте си къса отмора

Понякога, под въздействие на страстите, хората споделят неща, за които ще съжаляват. Ако виждате, че нещата излизат отвън надзор, не взимайте прибързани решения. Дайте си малко време, с цел да се успокоите и да обмислите добре случилото се, като за задачата би трябвало и двамата да сте съгласни за тази пауза. След това седнете още веднъж с колегата ви и потърсете рационално решение на казуса. Бъдете търпеливи и пробвайте да деянията повече схващане, в случай че очаквате същото.

Извинете се

Да поискате опрощение за постъпката си или казаните думи не е демонстрация на уязвимост, в противен случай. Изказването на страдание не се отнася безусловно до това, че поемате виновност за обстановката, а по-скоро до отрицателното състояние, в което сте се сложили с колегата си. Много е значимо обаче да бъдете откровени, тъй като в противоположен случай извинението ви няма да има стойност и това може да задълбочи още повече проблемите.

Не споменавайте разлъка в диалога

Дори и да си мислите, че може да се стигне до най-лошия излаз в връзките ви, в никакъв случай не споменавайте раздялата в диалога си и не отваряйте тази тематика, в случай че желаете да се борите за връзката си. Така единствено ще се нараните взаимно и може да накара колегата ви да мисли, че вие желаете да се откажете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР