Няма смислена алтернатива на сегашното управление. Алтернативата са Възраждане, ГЕРБ,

...
Няма смислена алтернатива на сегашното управление. Алтернативата са Възраждане, ГЕРБ,
Коментари Харесай

Нинова: Има задкулисни интереси да се свали управлението

Няма смислена опция на настоящето ръководство. Алтернативата са " Възраждане ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, разяснява по Българска национална телевизия вицепремиерът Корнелия Нинова.

Тя назова протичащото се политическо озверяване. Цели единствено срутване - на Никола Минчев и на държавното управление, а по какъв начин посрещаме есента и зимата и по какъв начин осигуряваме хората, попита тя. 

" Отдавна имаше сигнали за несъгласия сред Има Такъв Народ и Политическа партия. Сериозно започнаха при избора за гуверньор на Българска народна банка. После отново имаше искри. Те бяха или за пост в някой регулатор, или за пари, както за строителството. Не е кардинален спор - безапелационна е Нинова. - Какво може да събира тези хора? " Възраждане " желае излизане от Европейски Съюз и НАТО. Движение за права и свободи заявява проатлантически и проевропейски позиции. Само ползата може да ги сплоти. "

На въпрос за вота на съмнение съгласно вицепремиера има политическа шизофрения или раздвояване на личността. Една трета от претекстовете съгласно нея са против министъра на енергетиката, който е от Има Такъв Народ. Подкрепят избор против личния си министър.

Що се отнася до стопанската система, Нинова не схваща по какъв начин признават, че икономическите индикатори Брутният вътрешен продукт, ползване и експорт порастват в първото тримесечие, в случай че е рецесия и война, само че регистрират, че е малко.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР