Няма следа от Александър. Въпреки огромните усилия на стотици служители

...
Няма следа от Александър. Въпреки огромните усилия на стотици служители
Коментари Харесай

Кметът на Перник с последни новини за издирването на Алексан...

" Няма диря от Александър. Въпреки големите старания на стотици чиновници на Министерство на вътрешните работи, на планинската работа, на дирекцията за спешна сигурност към Столична община и извънредно доста доброволци. Пещери се обикаляха, остарели кладенци, съвсем няма място от планината, което да не е обходено. За страдание, без резултат ", съобщи пред bTV кметът на Перник Станислав Владимиров.

" Трябваше всяко едно място да бъде обходено, с цел да има резултат. И хеликоптерът през днешния ден беше през целия ден над Перник. Обследвани са няколко водоема в района на " Калкас ", които са тествани от водолазите. Екипи са влезнали и в пещера, намираща се в посока към белодробната болница, само че за жалост няма никаква диря. Сигналите, които сме получили са десетки. Включително и за дрешки, които могат да бъдат свързани с детенцето и за хора, които са споделили, че са го видяли.  Много дни минаха, студено е на открито. Вече всичко е в Божиите ръце ", добави Владимиров.

" За страдание тази информация не се удостовери. Бащата на Александър в положението, в което се намира желае всичко, което види да е мечтаното, само че за жалост тази информация не се удостовери ", по този начин кметът на Перник разяснява клипа на дете, наподобяващо на Сашко, който се появи в обществените мрежи.

" Има близо 400 камери на територията на Община Перник. Постоянно екипи от нашата администрация, екипи от полицията непрекъснато гледат всички сигнали, които са достигали до нас. Камерите се гледат доста обширно. Родителите на Александър бяха извикани, всички негови близки и те гледаха детайлно изчистените записи от камерите. За страдание потвърдиха, че на записите не е дребният Сашко ", сподели още Владимиров.

В момента тече оперативка в регионална дирекция на полицията и Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да реши какво следва оттук насетне. Минаха в действителност доста дни, обходи се голям периметър от планината, обиколи се територията на цялата община. Влючително и по-далечните елементи на общината, които от мястото, където е станало събитието. За страдание всичко е без резултат дотук ", добави кметът на Перник.

" Не мога да кажа дали акцията ще бъде прекратена. Тези решения би трябвало да ги вземе Министерство на вътрешните работи. Не е обяснимо по какъв начин човек може в действителност да се изпари. Благодаря на доброволците ", съобщи Владимиров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР