Няма съмнение, че всеки човек има аура. Това е са

...
Няма съмнение, че всеки човек има аура. Това е са
Коментари Харесай

Как да разбереш каква е аурата ти?

Няма подозрение, че всеки човек има аура. Това е са го потвърдили езотеричните практики още от дълбоки времена. Но знаем ли какво в действителност съставлява аурата? Това е биоенергийното поле, обвиващо човешкото тяло, осветено в най-различни нюанси, изменящи се под въздействието на друго фактори.
Аурата прилича зарево и е формирана от три пласта - интелектуален, прочувствен и физически. Плътността ѝ варира в диапазона 1 мм - 12 см.
 4 знака, че имате мощна аура 4 знака, че имате мощна аура
Биоенергията от край време занимава разнообразни експерти. Вярва се, че с помощта на нея, един човек може да усъвършенства здравословното и...
Когато човек умира, неговата аура изтънява и избледнява. Поне по този начин е признато. Хората умират сега, когато изгубят дефинитивно своята аура. За всеки човек, цветът на аурата е строго самостоятелен.
По цвета може да се дефинира настроението, физическите недъзи, психическото положение и характерът. Не всеки човек е кадърен да види човешка аура.
Има един елементарен метод обаче това да се случи. Но той изисква дълги тренировки и доста старания. 
Седнете против огромно огледало, тъй че да се виждате напълно. Сложете за гърба ви бял или светлосив декор. Стената зад вас би трябвало да бъде добре осветена, само че по метод, по който вашата сянка да не пада върху нея. Отпуснете се изцяло и се загледайте в огледалото, както не фокусирате зрението си. 
Опитайте се да не мигате и да не откъсвате взор от огледалото. След като изминат сред 5 и 10 минути, ще забележите към тялото ви едва зарево. Забележите ли някакви цветове, не бързайте да фокусирате погледа си, тъй като те незабавно ще изчезнат. Запомнете цветовете.
 Можем ли да предчувстваме събитията? Можем ли да предчувстваме събитията?
Случвало ли ви се е да си помислите за някого и в това време същият този човек да се появи? Въз основа на опити, извършени от 26 изсл...
Често се случва обичаният цвят на хората да се окаже и главен на аурата им. Примерно, в случай че аурата е в червен цвят, това значи сила и мощ, само че също по този начин и податливост към психично-нервни разтройства.
Ако се следи аура в тъмночервени нюанси, са присъщи за избухливи персони със някакви скрити недъзи, а светлочервеният цвят е характерен на импулсивните хора егоцентрици. Розовото се среща най-вече при по-млади хора, тъй като демонстрира незрялост. Ако розовото се срещне в аурата на възрастен човек, това значи известна инфантилност.
Хората с оранжев цвят в своята аура са деликатни към всички заобикалящи ги. Ако се виждат златисти нотки в оранжевото, това приказва за хладнокръвие, до момента в който кафявите са присъщи за честолюбието.
Наличието на златисто жълт колорит в аурата е явен знак за разум и любезност. Червеникавите нотки тук издават за колебливост и огромна взаимозависимост от мнението на другите хора.
Зеленото е симптом за лековерие и за хора, които постоянно упрекват другите за своите персонални проблеми. Тези хора обаче умеят да ценят другарството. Те са сантиментални, само че адаптивни. Връзката им с природата е извънредно мощна.
 Доказаха съществуването на аурата Доказаха съществуването на аурата
Японски откриватели от Токийския университет потвърдиха съществуването на аурата. С помощта на високочувствителна камера те са регистри...
Синият цвят е удивителен безусловно във всяко отношение. С подобен цвят аура са духовно развитите хора. Тъмносиньото издава за необикновено избистрен разум на носителя си и внезапни промени в настроението, което е присъщо за хора с научни специалности и креативен умения.
Лилавото е временен цвят към синия. Притежателите на лилава аура са хора, търсещи непрекъснато своето предопределение и себе си. Ако цветът на аурата се приближава до пурпурния цвят, тя демонстрира огромен блян към мощ и власт.
Цветът на хармонията и духовната непорочност е белият. Когато душата се намира в безспорна естетика, всичките цветове се преливат и по този метод се основава така наречен бяло зарево.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР