Няма съмнение, че почти всеки човек ежедневно се среща със

...
Няма съмнение, че почти всеки човек ежедневно се среща със
Коментари Харесай

Как да се опазим от злонамерени хора

Няма подозрение, че съвсем всеки човек всекидневно се среща със злонамерени хора. Дори да не ги познавате персонално, те могат да ви накарат да се чувствате в действителност зле. Това може да се дължи на злоба или ревнивост от тяхна страна.

За енергийните вампири сме чували доста. Известни са разнообразни начини, позволяващи да се защитим от тези фенове на непознати сили. Но светът е толкоз многолик, че едно само средство за предотвратяване от сходни злонамерени хора няма.

През годините хората са се опитвали да се предпазят от завистливи очи с всевъзможни амулети, талисмани и заклинания.

Амулет Воин против злонамерени хора

Един изключително ефикасен и известен талисман води началото си от Тибет. Той се назовава Воин.

Изрежете каквото и да е изображение на боец, залепете го върху железна пластинка (или някаква друга твърда повърхност) и постоянно го носете с вас. От време на време поставяйте вашия амулет на прозореца, тъй че върху него да падат слънчевите лъчи – те ще подхранват защитните му свойства.

Червен конец против злонамерени очи

 Червен Конец против завистливи хора

Сигурно сте виждали, че доста бременни дами, а и освен, връзват тъничък червен конец на китката си. Още по-често може да видите и малко бебе с сходна гривничка.

Суеверието за аления конец е толкоз остаряло, че не е ясно по кое време е почнало. В предишното хората са го връзвали, с цел да защищават околните си от заболявания, с цел да гонят злите духове и да противодействат на черните вълшебства.

Червен конец се поставя и на тези, чиито хубост, триумфи и благополучие могат да провокират злоба. Някои имат вяра, че амулетът защищава от лицемерите, от завистниците, от неприятните очи. Смята се, че сините, сивите и зелените очи изпращат енергийни импулси, които могат да имат негативен резултат върху получатела.

Източната просвета Кабала също се доверява на силата на аления конец. Според почитателите ѝ той е мощен енергиен канал, който има способността да въздейства върху ориста на човек, като се стреми да му оказва помощ в начинанията. Кабала твърди, че аленият конец се носи също, с цел да пази притежателя си от злото.

Черен Турмалин за отбрана от зло

 Как да се опазим от злонамерени хора

Друго много положително средство за отбрана от злонамерени хора и неприятна сила е черният турмалин. Той би трябвало да е в обков, камъкът да не е пробиван и да се носи отляво. Може под формата на украшение, пръстен или гривна на лявата ръка или просто в левия джоб.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР