Няма разлика между Борислав Сарафов и Иван Гешев – един

...
Няма разлика между Борислав Сарафов и Иван Гешев – един
Коментари Харесай

Костадинов: Гешев и Сарафов са един и същи образ с различни лични карти

Няма разлика сред Борислав Сарафов и Иван Гешев – един и същи облик с разнообразни персонални карти. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той беше определен с осем гласа „ за “ и един „ срещу “

Войната в прокуратурата той дефинира като „ разпад на държавността “.

„ Прокуратурата при Гешев беше придатък на изпълнителната власт – изпълняваше това, което ѝ споделяше ГЕРБ. В един миг пристигнаха нови инструкции, явно от американското посолство, което наложи освобождението на Гешев “, разяснява Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ даде за образец американския модел, в който няма основен прокурор, а тази роля извършва министърът на правораздаването. Според него обаче сега в нашата страна е рисково да се приложи този модел, тъй като няма действително разделяне на управляващите и докара до още по-голяма централизация на власт.

„ Изборът се случи непрозрачно, по извънредно нелицеприятен метод “, съобщи лена Бориславова от Политическа партия

„ Управляващите би трябвало да изберат дали ще вършат правосъдна промяна с промени в Конституцията с Възраждане или с ще ги вършат с Движение за права и свободи “, съобщи Костадинов.

Той повтори, че планът за промени в Конституцията на Движение за права и свободи е рисков за националната сигурност, тъй като от партията оферират хора с двойно поданство да могат да вземат участие в ръководството на страната.

Проектът на Движение за права и свободи е рисков, счита водачът на „ Възраждане “

„ ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са съдружни сътрудници и ръководят дружно “, разгласи още водачът на „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР