Няма промяна в позицията на България по отношение на РС

...
Няма промяна в позицията на България по отношение на РС
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Лукойл Нефтохим трябва да премине под оперативен контрол на държавата временно

Няма смяна в позицията на България във връзка с районен съд Македония, само че изрично Албания и РСМ би трябвало да влязат в Европейски Съюз. Трябва да се създадат избрани стъпки, само че това по-скоро е в тяхната страна. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев.

" Говореше се какъв брой ние сме подвластни от съветския газ. Глупости! Имаме газ, доставките вървят. Ще получаваме природния газ от няколко страни, а не както до момента от един снабдител ", сподели още той.

Путин изпразни газовите складове в Европа, цената се подвигна и се стигна до суматоха, добави по тематиката депутатът от Демократична България.

Ивайло Мирчев увери, че газ има и потребителите ще бъдат обезщетени от държавното управление. Паниката от опозицията, която се опита да вкара, не работи, сподели още той.

" Лукойл Нефтохим " би трябвало да премине под действен надзор на страната краткотрайно ", настоя депутатът от " Демократична България ".

По думите му, българската страна би трябвало да пази ползите на страната, а друг на " Лукойл ". Според депутата от ръководещата коалиция, изцяло постижимо е " Лукойл Нефтохим " да премине към преправка на различен вид нефт за 6 месеца - толкоз, колкото евентуално ще е срокът за осъществяване на бъдещо ембарго на съветския нефт от страна на Европейски Съюз.

За разширението на НАТО с Финландия и Швеция, Мирчев съобщи, че България би трябвало да поддържа разширението на Алианса. Финландия и Швеция ще станат членове на НАТО и турската опозиция ще бъде преодоляна. Разбирам запасите на Турция, единствено че това, което ще се случи е, че Швеция и Финландия ще бъдат членове на НАТО, сигурен е Мирчев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР