Няма причина да не бъдем , покрили сме стандартите, но

...
Няма причина да не бъдем , покрили сме стандартите, но
Коментари Харесай

Иван Гешев: Няма причина да не бъдем приети в Шенген


„ Няма причина да не бъдем, покрили сме стандартите, само че преекспонирането на проблемите с присъединяване на българи против българи ни пречи. Не пазиме дружно на открито националните ни ползи “. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев пред студенти и преподаватели от УниБИТ.

„ Демокрацията в България е извънредно нежна, лустрото й е фино, доста елементарно може да се пропука и то е почнало да се пропуква. За да не загубим това, което считаме за обещано, би трябвало да съблюдаваме разпоредбите и да работим като общественост, като екип “, добави Гешев, оповестяват от прокуратурата.

„ За страдание, върховенството на закона и разделянето на управляващите се употребяват като клишета и за политическа приложимост, без действително да се съблюдават като правила. Ние имаме заложба да се разделяме, само че това е единствено едната страна на монетата, наречена разделяне на управляващите, другата е взаимоотношението сред тях. Конституционният съд споделя, че не може сред управляващите да има китайски стени “, уточни основният прокурор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР