Няма поръчка на основен ремонт на пътища, която да е

...
Няма поръчка на основен ремонт на пътища, която да е
Коментари Харесай

Караджов: Всяка обявена от нас поръчка за основен ремонт на пътища е обжалвана

Няма поръчка на главен ремонт на пътища, която да е оповестена от нас, и да не е обжалвана. Това попарва очакванията ни да ремонтираме - главен ремонт, пътища тази година. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов по време на парламентарния надзор.
Той посочи, че политиката на досегашните ръководещи е била подценяваща към третокласните пътища и изключително в планинските региони.
За тази година можем да стартираме главен ремонт единствено на тези сектори от пътната мрежа, за които има наследени софтуерни планове и за които можем да обявим публични поръчки за осъществяване, сподели министърът и подсети, че една социална поръчка за строително-монтажни работи по пътната настилка лишава към 6 месеца.
Караджов заяви, че за триста километра пътища за главен ремонт има направени механически планове от предходните ръководещи.
"В програмата за тази година за планиране на пътната организация, която персонално съм разпоредил, са 2600 - без значение кой министър ще седи на моето място, следващата година, лятото, той ще има 2600 завършени проектирания, евентуално и стартирани процедури за строителни поправки работи ", сподели министърът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР