Няма положителни проби за коронавируса от изследваните до този момент

...
Няма положителни проби за коронавируса от изследваните до този момент
Коментари Харесай

Засега: Няма положителни проби за коронавируса от изследваните до момента полицаи

Няма позитивни проби за ковид от изследваните до този миг с бързи проби служители на реда в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, заяви БНР.

Тестовете ще продължат и в идващите дни, до момента в който полицейските чиновници не престават да арестуват извършители на заповедта за излизане и събиране в паркове и градинки.

Изследването на чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са една от най-рисковите групи, стартира през вчерашния ден. В рамките на деня от близо 50 служители на реда, изследвани в Министерство на вътрешните работи болница, нито една проба не се оказа позитивна.

За проучването са определени 1000 служители на реда. /БНР

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията.
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР