Няма по-ужасно нещо от това да извадим вилиците и ножовете

...
Няма по-ужасно нещо от това да извадим вилиците и ножовете
Коментари Харесай

Полирайте приборите ТАКА, за да блестят като нови!

Няма по-ужасно нещо от това да извадим вилиците и ножовете от шкава и по тях да има петна или още по-зле - остаци от храна. 

И до момента в който сме сами и единствено сбърчваме нос и я хвърляме в мивката, могат да станат огромни гафове в случай че сме поканили посетители у дома или вършим сантиментална вечеря.
 4 места които издават какъв брой добре измит е домът ви 4 места които издават какъв брой добре измит е домът ви
Всяка стопанка е изцяло уверена, че тя поставя нужното количество усърдие в почистването и поддържането на типа на дома си, само че повече...

Но не е нужно да се притеснявате за това от тук нататък, защото сме ви подготвили страховит трик за такова измиване и гланциране на приборите, че най-после ще ви наподобяват, като одеве платен от магазина сервиз!

Лиз Амая, известна блогърка, която е известна с клиповете й към приятната и естетична атмосфера в дома, неотдавна показа по какъв начин постоянно когато извади приборите от миялната машина, те блестят като че ли са нови.

Тайната? Смачкано топче от алуминиево фолио! Поставяме го тъкмо там, където се слагат и приборите, а след това си я пускаме на общоприет режим.
 Супер ТРИК за обезкостяване на рибата за секунди Супер ТРИК за обезкостяване на рибата за секунди
През лятото хората, сякаш доста по-често похапват риба, спрямо останалото време от годината. Тази потребна вкусотия постоянно б...

Тя твърди, че фолиото съумява да полира приборите, да върне блясъка им и даже да ги защищити от ръжа. Освен това горещата вода или препаратите няма да му навредят.

Простичка, само че гениална концепция! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР