Няма по-удачен момент от пролетта да освежим тялото си с

...
Няма по-удачен момент от пролетта да освежим тялото си с
Коментари Харесай

Детокс и отслабване - време е да го направим

Няма по-удачен миг от пролетта да освежим тялото си с детокс и да свалим ненужните килограми, които съвсем всеки натрупва през зимата. Както природата се разсънва за “нов живот ”, по този начин и човешкият организъм има нужда да изхвърли токсините и да презареди “батериите ” с нова сила. Пък и идното лято постоянно е добра мотивация, с цел да пожелаем да сме в още по-добра физическа форма.

Проблемът обаче е по какъв начин да реализираме забележими резултати относително бързо, само че по здравословен метод и да успеем да ги задържим за дълго.

Диетолозите са безапелационни, че най-хубавите и целесъобразни разновидности се базират на уравновесен хранителен режим в комбиниране с всекидневна физическа интензивност. Още по-добра композиция е включването в детокс стратегия, която като се изключи че пречиства тялото, оказва помощ да се снижат напрежението и напрежението.

Детокс терапия

Целта на детоксикацията е да се освободят оптимално доста “вредни ” субстанции от нашия организъм. В последните години от ден на ден се осъзнава нуждата от от време на време изхвърляне на насъбраните отрови, с цел да възвърне тялото своята жизнеспособност. Прочистването оказва помощ за ободряване на кожатата, за възстановяване на съня, за подсилване на имунитета и цялостното повишение на тонуса.

И не на последно място – за контролиране на телесната маса.

Терапията е елементарно изпълнима, в случай че се съблюдават няколко съществени правилото:

без хранителни продуктите, които натоварват организма; повече “зелени ” храни; задоволително количество вода; уравновесена интензивност, в композиция с подобаващи спа процедури и разтривки.

По време на детокса са неразрешени сладките неща, кафето, цигарите и алкохола.

Отслабване

При свалянето на непотребни килограми по-сложният развой май е да не се върнем на старите стойности. Затова “сляпото ” следване на следващата хитова диета, не постоянно е най-хубавият избор. Особено след избрана възраст за предпочитане е самостоятелният метод, съгласуван с режима на живот и здравословно ни положение.

Както при детокса, по този начин и при отслабването, триумфът ви е обезпечен, в случай че се доверите на експерти в тази област. Отличният вид да съчетаете почивката с потребна терапия за вашия организъм е профилираната стратегия на. Петзвездната клиника се намира в обичания на родни и задгранични туристи планински курорт Банско. В съвършени условия и под наблюдението на одобрени експерти там здравословно ще намалите тежестта си и ще пречистите своето тяло.

В основата на програмата за отслабване на клиниката е нискокалоричното 4-кратно хранене, което се управлява от диетолог. При нужда той може да изготви самостоятелно меню, което да е съобразено с вашия метаболизъм, възраст или нетърпимост към избрани артикули.

В екипа на ЛъкиФит работят потвърдени специалисти в региона на превантивната медицина и здравословното хранене. Специално направеният от тях режим се ползва в композиция с всекидневни планински преходи, лечебна гимнастика, зумба, танци, йога, езда, и доста позитивни страсти.

Детокс лечението обгръща целия организъм или обособени органи и системи. Всеки от нас натрупва малко или доста нездравословни субстанции. Най-често те са в храните, които съдържат консерванти и трансмазнини, както и в медикаментите, цигарите и алкохола. Дори и да внимаваме с тях, ежедневният стрес и още куп фактори към нас, затормозяват естественото действие на организма.

Това може да предизвика разнообразни здравословни проблеми, хормонален дисбаланс и наднормено тегло. Детокс програмата е подобаваща за всички, които са решили да изчистят тялото си, да контролират тежестта и да си наложат потребен и здравословен режим на хранене.

Най-добри резултати дава цялостният курс, който запоява с една седмица подготовка у дома, продължава със седмична детоксикация в апартхотел Лъки Банско и с още една седмица детокс и зареждане в хотела или у дома, както вие решите. След като измененията някои нездравословни привички, в идващите месец-два може да затвърдите положителните резултати с аюрведични артикули.

Луксозната клиника в Банско предлага стратегиите “Стандарт ”, “Плюс ”, “Антистрес ”, “Пълен детокс ” и “Уикенд ”. Защо да не изхвърлим отровите от тялото си и го заредите с доста сила измежду комфорт и уют в подножието на Пирин, Рила и Родопите.

Снимки: LuckyFit

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР