Няма по-лошо от това да направиш непоискано добро. Нека нашите

...
Няма по-лошо от това да направиш непоискано добро. Нека нашите
Коментари Харесай

Борисов призова избирателите на ГЕРБ да гласуват по съвест


" Няма по-лошо от това да направиш непоискано положително. Нека нашите гласоподаватели да гласоподават по съвест. " Това прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в Пловдив.

„ Тези избори са наказване за цялата политическа класа. Такава ниска изборна интензивност и толкоз малко дали своят вот. Всеки от нас, и анализаторите, да си създадем извод за какво вървим по този начин надолу “, съобщи той и уточни, че за ГЕРБ в цялата страна са дали своят вот над 537 хиляди души, а за ПП-ДБ - 273 хиляди.

" Когато ние печелихме изборите в София, ние ги печелихме с над 200 хиляди гласа. Сега Политическа партия и Демократична България имат дружно двете партии 119 хиляди. Това е на половина на това, което ние сме печелили през тези 18 години. Разбира се, направихме неточности. Но изборите в София още не са завършили. Резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите. Всички партии вървят надолу, даже " Възраждане “, акцентира Борисов.

„ В София три години се водеше целенасочена офанзива от всички против Йорданка Фандъкова и ГЕРБ. Най-добрият метод да си върнем София като я загубим. Сега ние ще я спасим от „ спасителите “. Те са мързеливи и не могат да работят “, безапелационен е водачът на ГЕРБ

Според него резултатът в София е предстоящ. Борисов пожела на по-добрия претендент за кмет на София да победи.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР