Няма по-голяма крачка в личностното ни развитие, от тази да

...
Няма по-голяма крачка в личностното ни развитие, от тази да
Коментари Харесай

Простете на себе си, родителите си и всички останали, за да се освободите от затвора на своето минало!

Няма по-голяма крачка в личностното ни развиване, от тази да извиним на родителите си!

He затъвайте в неразрешени проблеми от детството. Вашето семейство е повлияло на личността ви, тъй като точно в него за първи път сте разбрали личната си полезност, били сте въведени в човешките взаимоотношения и сте се сдобили с първите си познания за света. В последна сметка обаче, би трябвало да осъзнаете рестриктивните мерки на фамилията и да простите за болката, която ви е предизвикало, и да продължите напред. 

Помнете, че роднините ви са част от учебното заведение на душата на Земята и че вие сами сте ги избрали. Те основават отлични условия за вашето образование, тъй че душата ви да израсне колкото се може по-скоро, и те в действителност ви служат доста добре . Въпреки това същинските ви родители не са земните ви родители те са Божественият Баща и Божествената Майка, които са ви основали. Земните ви майка и татко са свещените съдове, с помощта на които преминавате на Земята, и би трябвало да бъдат уважавани и почитани, че са създали това, само че вие не сте произлезли от тях. 

Гледайте на членовете от фамилията си като на част от образованието на душата си на Земята. Това ще ви накара да погледнете на тях от различен ъгъл и с повече схващане, и се надяваме, че ще ви стимулира да се освободите от гнева и разочарованието, които изпитвате към тях. Обичайте ги и знайте, че и те са пристигнали на Земята да се учат, също както вас. Докато сте тук, всички сте възпитаници и се учите дружно един от различен. Ако имате реалистични упования от фамилията си и всички останали хора, ще можете да се освободите от предишното и бъдещето и ще започнете да живеете в  сегашното.

Помислете каква е истината за сегашния ви живот, колкото и мъчително да е това за вас. Ако се чувствате засегнати, определете какъв брой дълбока е болката, която изпитвате. Ако се замислите, ще разберете, че по-голямата част от нея се крие не в сегашното, а в страха от някакво бъдещо злощастие, което ще бъде непостижимо за вас. 

Уроците на душата и нейната задача – Соня Чокет, soniachoquette.net

Издателство: Аратрон, aratron.org

Инфо: https://mostzaknigi.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР