Няма опасност МиГ-овете да спрат да летят. Това заяви командирът

...
Няма опасност МиГ-овете да спрат да летят. Това заяви командирът
Коментари Харесай

Ген. Димитър Петров: МиГ-овете няма да спрат да летят

Няма заплаха МиГ-овете да спрат да летят. Това съобщи командирът на Българските Военновъздушни сили военачалник Димитър Петров в изявление за БиТиВи. Няма безконечни машини или хора, само че МиГ-овете няма да спрат да летят преди българските Военновъздушни сили да са построили дарба за отбрана на въздушното ни пространство, добави той. Генералът участва на проява на авиобаза " Граф Игнатиево " по случай 6 май - Ден на храбростта и празник на българската войска.

Тук в Авиобаза " Граф Игнатиево " искахме да покажем какво прави българската бойна авиация в ежедневната си активност, сподели Петров. Съвместно с нашите МиГ-ове излетяха и нидерландски изтребители. Това се дължи на взаимната активност по Air Policing. Искаме да покажем на хората какви са главните задания, които Военновъздушни сили извършва. Допълни той.

Командирът на Военновъздушни сили разяснява и тематиката за поддръжката на бойните ни самолети предвид на продължаващата война сред Русия и Украйна. " Има механически благоприятни условия да се употребяват ресурсите на съюзни страни за ремонт на самолетите ни , в случай че това се наложи. Разчитаме на МО в тази тенденция ", сподели още Петров.
 Наши изтребители оказаха помощ на арменски граждански аероплан
Наши изтребители оказаха помощ на арменски граждански аероплан

Falcon 8X, летял от Румъния за Турция, изгубил радио-връзка с ръководството на въздушното движение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР