Няма окончателно решение в ПГ на ГЕРБ за оставката на

...
Няма окончателно решение в ПГ на ГЕРБ за оставката на
Коментари Харесай

Цветанов: Няма окончателно решение за оставката на Добрев

Няма дефинитивно решение в ПГ на ГЕРБ за оставката на Делян Добрев. Това заяви ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти след съвещание на групата по отношение на подадената оставка от Делян Добрев.

„ Първо желая да пожелая на всеки политик, който реши да вземе такова решение, да получи такава поддръжка от партията, която го е издигнала и му е гласувала това доверие. Както и през вчерашния ден при тази прочувствена среща с всички структури на област Хасково, желая да кажа огромно благодаря на Делян Добрев за престижа, който е основал на партията “, сподели Цветанов.

Той призна, че съвещанието на групата на ГЕРБ в Народното събрание е било извънредно тежко.

„ Не е обикновено един заслужен човек като Делян Добрев да бъде маскарен по този метод. Не е обикновено за един заслужен депутат да бъде изфабрикувано всичко против него “, разяснява Цветанов.

Според него в политиката на първо място би трябвало да има естествените човешки връзки.

„ Да, те са по-добри в компроматните войни и те може би ще имат някакъв превес, само че не и електорален, тъй като ГЕРБ потвърди, че през всичките тези години, ние сме били постоянно първи “, сподели Цветанов.

„ Народните представители имат самочувствието, че могат да отстояват кардинална позиция. Те споделиха, че това е незаслужено и няма човек, който да срещнем на улицата и да каже, че това не е политическа конспирация, която завъртяха Българска социалистическа партия “, сподели Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР