Няма обективни причини за задължително носене на маски навсякъде на

...
Няма обективни причини за задължително носене на маски навсякъде на
Коментари Харесай

Промяната: Няма нужда от маски

Няма справедливи аргументи за наложително носене на маски на всички места на закрито в столицата, даже единствено за 15 дни, демонстрира разбор на „ Продължаваме промяната “ на база на данните за заболеваемостта с Коронавирус от началото на месеца. По-рано и министър председателят Кирил Петков попита в собствен пост във фейсбук кому е нужно въвеждането на защитните средства тъкмо в този миг.

При сбор приети в болница пациенти в цялата страна – към 1000, с към 50 в интензивни отделения, това значи прилагане на 10% от болничните и 2,5% от интензивните кревати.

Кривата на заболеваемостта спада, няма натоварване на здравната система, няма риск за живота и здравето на пациентите и не се постановат спомагателни ограничавания в София, изключително в разгара на летния туристически сезон, регистрират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Заради което обаче се чака да влязат в съществени несъгласия с Демократична България във връзка с антиковид ограниченията. Повечето ръководители на Демократична България неведнъж са упорствали за по-строга отбрана, изключително в пикови моменти на инфекциозното заболяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР