Няма нужда Реал Мадрид да търси нов централен нападател, защото

...
Няма нужда Реал Мадрид да търси нов централен нападател, защото
Коментари Харесай

Анчелоти посочи кой има качествата да наследи Бензема като №9

Няма потребност Реал Мадрид да търси нов централен нападател, тъй като съгласно треньора Карло Анчелоти той има подобен, който през идващите години може почтено да замести Карим Бензема. Това е младият бразилец Родриго. Южноамериканецът е на “Бернабеу ” към този момент четвърти сезон, само че най-вече играе като флангови нападател. Едва този сезон при честото неявяване на Бензема той получава шансове на върха на офанзивата, като към този момент има 7 гола и 5 асистенции в 17 срещи.

“Най-силната позиция на Родриго е като централен нападател или зад тила на нападателя. Очаква го ярко бъдеще като №9, тъй като завършващият му удар е отличен. Не мисля, че крилото е неговото най-хубаво място ”, съобщи Анчелоти.

“Липсата на Бензема разреши на други играчи да блеснат, като Родриго е един от тях. Досега успяхме да се оправим без него, само че, несъмнено, след паузата за Световното състезание ще имаме потребност от него. Надявам се за втората половина от сезона да забележим най-хубавото от Карим от предходната акция ”, добави треньорът.

Капитанът лекува травма, поради която ще пропусне и идния мач против Райо Валекано. Според наставника обаче носителят на “Златната топка ” би трябвало да бъде подготвен за срещата с Кадис в четвъртък, която ще е последната преди спирането на шампионата.

В същото време Анчелоти изясни, че Реал не възнамерява нито да купува, нито да продава играчи през януарския трансферен пазар.

Италианецът няма желан противник за 1/8-финалите в Шампионската лига. Жребият е в понеделник от 13:00 часа. “Могат да ни се паднат ПСЖ, Ливърпул, Милан или Интер. Ние обаче не се тормозим ”, приключи експертът.

За срещата с Райо в групата не са още Антонио Рюдигер, който е с контузия, както и осъденият Тони Кроос.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР