Няма нищо задкулисно, няма никакви уговорки. Продължаваме разговори с много

...
Няма нищо задкулисно, няма никакви уговорки. Продължаваме разговори с много
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма нищо задкулисно, няма никакви уговорки

„ Няма нищо подмолно, няма никакви ангажименти. Продължаваме диалози с доста хора. Идеята е всеки един депутат да осъзнае голямата отговорност, която носи в Народното събрание. Това, което видяхме е, че има смели хора. Има хора, които са виновни и в този момент се надявам техният образец да бъде последван ”.

Това съобщи пред публицисти в Трявна министър председателят Кирил Петков.

Министър-председателят бе запитан и какво счита за записа с Радостин Василев и Христинка Иванова.

„ Първо, аз не чух опасност. Те се пробват да създадат инсимулации. Това единствено по себе си е долно – да записваш хора, с които работиш ”, разяснява Кирил Петков.

По думите му забавянето на актуализацията на пенсиите е необикновен удар върху най-бедните пенсионери. Според него, в случай че България влезе в поредност от избори, това би било пагубно.

„ Ако до края на годината нямаме 22 закона, стопираме 12 милиарда европейски средства за българската стопанска система. В този миг младите фамилии не получават спомагателни облекчения, горивата не престават да са на високи цени. Едновременно с това газовата дизерфикация би трябвало да продължи по метода, по който го направихме ", добави министър председателят.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР