Няма нищо страшно в ретроградния Меркурий, който настъпи на 30

...
Няма нищо страшно в ретроградния Меркурий, който настъпи на 30
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий този път носи късмет – ще показва глупаците

Няма нищо ужасно в ретроградния Меркурий, който настъпи на 30 май, безапелационен е режисьорът Стилиян Иванов. Планетата всяка година по това време обръща хода си, написа 24 часа. “Три пъти в годината Меркурий е назадничав за по 20 дни. Този е най-незначителният от тях ”, изяснява Иванов, който с изключение на режисьор е и създател на книгата “Астрологичен справочник ”.

Не единствено че няма да донесе неуспехи, само че ще бъде в интерес на хората. “Ретроградният Меркурий показва стихията на съзвездието Дева, а в правия си ход – на съзвездието Близнаци. Сега, когато е назадничав точно в Близнаци, в действителност се балансира. Като в математиката – плюсът и минусът се изравняват ”, споделя Иванов.

Посочва, че има едно голямо преимущество от промяната в посоката на придвижване на планетата. “Всяка година по това време Меркурий прави простаците по-видими от всеки път. Това е по този начин, тъй като в своя назадничав ход планетата показва стихията на Девата, която е обвързвана с разбора, с вникването в нещата ”, споделя Иванов. Всъщност ретроградният Меркурий може да се одобри като синоним на задълбочената мисъл. Доказателство е предходната година. “Той беше причина за всички събития от юли, август, септември… През май и юни, когато беше назадничав, вдъхна убеденост на простаците, че номерата им ще продължат да минават. Сега ще направи същото.

Глупакът ще стане още по-самонадеян и вероятността да направи неточности, които да го съсипят дефинитивно, е голяма ”, разяснява режисьорът.

Тази година ретроградният Меркурий завършва на 23 юни, малко преди парламентарните избори на 11 юли.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР