Няма нищо подобно на миризмата на прясно изпрано пране. Така

...
Няма нищо подобно на миризмата на прясно изпрано пране. Така
Коментари Харесай

Съставката Hero 50p разтапя плесента и варовика в пералната машина „за един час“

Няма нищо сходно на миризмата на прясно изпрано пране. Така че, когато отворите пералнята си и мирише по-малко от прелестно, е време да вземете ограничения.

Редовното разчистване на вашата пералня е значимо - освен от хигиенични съображения, само че и с цел да удължите живота на вашата машина. Много хора не помнят да почистят своите уреди, защото си мислят, че се самопочистват. Но те към момента се нуждаят от постоянна грижа, с цел да се спре натрупването на плесен и варовик.

Закупуването на артикули, особено предопределени за справяне с тези проблеми, може да бъде скъпо - за благополучие, запалянковците на почистването към този момент споделиха на ниска цена артикул от 50p, който ще почисти цялата ви машина. Отивайки във Фейсбук страницата на Mrs Hinch Army Cleaning tips, една жена изиска съвет по какъв начин да отстрани мухъла от пералнята си. Споделяйки фотография на мухъл, покриваща уплътнението на пералнята й, тя написа: „ Какво е най-добре да се употребява върху пералнята за плесен? “

Тя получи гръмък отговор с голям брой х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР