Няма нищо по-ценно за бегачите от удобните обувки - особено

...
Няма нищо по-ценно за бегачите от удобните обувки - особено
Коментари Харесай

В търсене на най-удобните маратонки за бягане: Време е за тест със специалисти

Няма нищо по-ценно за бегачите от комфортните обувки - изключително в случай че им следва присъединяване в маратон, какъвто София ще одобри на 8 октомври.

Изборът на верните маратонки не просто усилва удоволствието от придвижването, само че и защищава от нежелани травми. А това се отнася както за професионалните спортисти, по този начин и за хората, които просто обичат да се разтоварват с бягане в града, парка или планината.

Най-доброто попадение са тези обувки, които са съобразени с самостоятелните ви потребности.

Сводът на ходилото, походката и методът на разпределение на тежестта при стъпването на земята са разнообразни при всеки. Настилката, натоварването и задачите на тренировките също имат значение, когато купувате маратонки.

Затова не е задоволително единствено да уцелите номера си или да поръчате чифт по рекомендации на другари.



Най-добре е да тествате себе си и да се посъветвате със експерти за това, което ще ви бъде най-полезно - и.

От 5 до 7 октомври в Градската градина пред Народен спектакъл “Иван Вазов ” ще имате опцията да извършите безвъзмезден разбор и тест на маратонки благодарение на екипа на ASICS.

Това е късмет да откриете съвършените маратонки за вас и да изпробвате някои от най-хубавите модели на марката.

Събитието е уместно освен за професионални бегачи, само че и за всички, които обичат спорта и знаят какъв брой значимо е да имат вярната обувка.

От ASICS са подготвили и специфичен giveaway за участниците в надпреварата, като премията е съвършеният чифт маратонки по желание. Победителят ще бъде изтеглен на 10 октомври, а.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР