Няма нищо по-разочароващо от това да срещнеш прекрасен партньор, с

...
Няма нищо по-разочароващо от това да срещнеш прекрасен партньор, с
Коментари Харесай

“Има ли смисъл да продължаваме?”: Поправима ли е несъвместимостта в секса

Няма нищо по-разочароващо от това да срещнеш прелестен сътрудник, с който споделяте идентични визии, полезности, занимания и възприятие за комизъм, само че съвместимостта в секса да куца. В такива моменти започваш да преосмисляш цялостното бъдеще на връзките и се питаш “Има ли смисъл да продължаваме? ”

За благополучие това противоречие е поправимо. Има редица препоръки, които могат да ви бъдат от помощ за това да постигнете естетика в секса с този нов сътрудник.

Загърбете визиите

Животните не знаят какво е разрешено и какво не. Никой не ги е възпитавал полово. Те вършат каквото им харесва, каквото им е хубаво, каквото си изискат. В резултат на такова целеустремено държание по пътя към удовлетворението те го получават. Много хора носят тежък товар от образование и комплекси: това е невероятно, това е още по-невъзможно, а това е извънредно срамно. Знайте, че в случай че не сте първоначални и продължавате да се ограничавате с всевъзможни морални забрани, няма да изпитате наслада от секса. Под завивките никой не ви съди. Там всичко е допустимо. Нищо не е прекомерно, в случай че води до оргазъм. Тази смяна в метода на мислене сигурно ще подсигурява вашата съгласуемост във връзка с секса.

Кажете “чао ” на мързела

Нека не се лъжем. Тези, които приказват за полова несъответственост с колегата си, просто не желаят да създадат нищо, с цел да трансформират обстановката. Нека още веднъж да разгледаме образеца с животните. Първо, концепцията, че е допустимо да не вършат секс даже няма да им хрумне. Второ, забележете какъв брой дълго една котка може да “убеждава ” друга, която в началото не е склонна да прави секс. Може да продължи с дни. И въпреки всичко реализира задачата си. Боговете на любовта не простят мързела. Чрез него като че ли съзнателно се построяват бариери по пътя към удоволствието. И в случай че някой не дава всичко от себе си, с цел да разсъни половата сила на колегата, тогава се оправдава с илюзията за полова несъответственост.

Не бъдете егоисти

Само тези, които могат да дават, по-късно получават. Ако сътрудникът ви прави всичко за вашето наслаждение, а вие се оставяте единствено да бъдете обичани, тогава вие ще изпитате оргазъм, само че индивида до вас...едва ли. Тук имате 2 благоприятни условия. Променете позицията си и поемете самодейността, с цел да постигнете оргазъм и двамата. Или оправдайте протичащото се със полова несъответственост и останете недоволни. Според мен първият сюжет явно е по-добър. Ако желаете да постигнете полова съгласуемост, създайте я.

Посетете експерт

Когато сътрудниците се пробват да схванат какво предизвиква дисхармонията им, най-често разговорът прераства във взаимни искания и спорове. Ето за какво има смисъл да се свържете със експерт - психотерапевт или сексолог. Ще ви помогне да анализирате каква е същността на дисхармонията, да поставите акценти, да определите целите и да намерите аварийни аспекти, с които да компенсирате дисхармонията. Без значение какви рекомендации дава експерт, единствено практиката ще покаже какъв брой добре работят в тази съответна двойка. Понякога сексологът може незабавно да каже, че има ясно противоречие в двойката, което да не може да бъде обезщетено. Тогава сътрудниците умишлено ще вземат решение.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР