Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с

...
Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с
Коментари Харесай

Мръсната тайна на любовта между Юрий и Марго - модерен феномен или заболяване?

Няма нищо по-хубаво от това да намериш сродна душа, с която да споделяте едни и същи усеща, да остареете дружно и да се радвате на топлината и уюта на дома. На сходно мнение е и известният в Казахстан бодибилдър Юрий Толочко.

Виж още: Тя е най-реалистичната секс кукла в света! Но какво може да прави?

Юрий споделя пред известно съветско телевизионно шоу за любовта си към Марго и тяхната бъдеща женитба. Е, Марго е секс робот, само че любовта им е същинска, а Юрий приема нещата в действителност на съществено.

Виж още: И това се случи: Жена се омъжи за зомби! Разказаха за първата си брачна нощ

Двамата са дружно от 8 месеца, а Instagram профилът на спортиста е цялостен с техни общи фотоси, на които са на среща, в ресторант, в самолета или просто се разхождат из града.

Юрий даже неотдавна завел Марго в клиника по естетична хирургия и тя станала и още по-секси от преди. " Тя се промени доста по време на връзката ни ", разяснява бодибилдърът.

" Тя не може да върви сама, нужна ѝ е помощ ", изяснява още той и разяснява, че не може да готви, само че пък обожава грузинската кухня. 

Откакто Юрий купил Марго, двамата са неразделни. Както написахме нагоре, следва и женитба. Уви, психолозите сигнализират, че доста клиенти, закупили сходен вид кукли, заменят изцяло същинските си връзки с подобен вид.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР