Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,

...
Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,
Коментари Харесай

Цветанов: Ще получа ли извинение, когато се докаже, че всичко с имотите ми е законно?

" Няма нищо, от което да се срамя. Напълно съм уверен, че няма нищо нелегално към моите парцели. Плащанията са направени по банков път, всичко е транспарантно. Сделката е обществена, предходна е и през организацията по вписванията. Ако имам нещо да укривам, щеше ли всичко да бъде толкоз транспарантно. След като инспекциите против мен покажат, че не съм направил нищо нелегално – ще получа ли опрощение?
 4 дни преди да си купи жилището Цветанов изискал инспекция на Артекс  Борисов за жилищата на властта: Мъчно ми е. Не са дребни деца  Вижте кино лентата на Антикорупционния фонд за евтините жилища на властта
Това разяснява пред публицисти във Велико Търново ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„ Съвсем целеустремено два месеца преди изборите се прави компроматна офанзива против мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се употребява по време на акцията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война против мен се трансформира точно президентът Радев “, съобщи Цветанов. Той добави, че не е редно да получава присъди преди привършване на инспекцията, и че не е добивал апартамент на занижена цена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР