Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС.

...
Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС.
Коментари Харесай

Трифонов се обяснява: Няма никаква нова коалиция

" Няма никаква коалиция сред “Има подобен народ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. И няма и да има. Никога. "

Това реши да показа, несъмнено, посредством фейсбук профила си, водачът на " ИТН " Станислав Трифонов, откакто партията му инициира свалянето на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев от поста и през днешния ден бе подсилен от гореописаните партии. В резултат 125 гласа " за " отстраниха Минчев.

" Свалянето на ръководителя на Народното събрание е резултат от неговите престъпления ", твърди Трифонов, въпреки по време на дебата през днешния ден да стана ясно, че вносителите не могат да защитят претекстовете си за свалянето на Минчев от поста.

И даже показаха, че то се прави като сигнал за събаряне на кабинета.

" Ако ръководителят на Народното събрание не съблюдава закона, то той дава подобен образец, че незабавно би трябвало да бъде свален. За неразбралите ще кажа още един път - няма никаква коалиция сред " ИТН ", ГЕРБ и Движение за права и свободи. Няма и в никакъв случай няма да има ", повтаря Трифонов - да не стават неточности.

А в това време националният представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, щракна в коридорите дружно трима от представителите на така наречен нова коалиция - ръководителите на групите на ГЕРБ, " ИТН " и " Възраждане " - Десислава Атанасова, Тошко Йорданов и Костадин Костадинов - в другарски диалог.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР