Няма кой да свали от власт ГЕРБ и Обединените патриоти,

...
Няма кой да свали от власт ГЕРБ и Обединените патриоти,
Коментари Харесай

Сидеров: Няма кой да свали ГЕРБ и Патриотите от власт

Няма кой да смъкна от власт ГЕРБ и Обединените патриоти, в случай че те не се го създадат сами, съобщи Волен Сидеров. В предаването „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ водачът на Политическа партия " Атака " сподели, че гласоподавателите в България са приели актуалната коалиция сред „ Атака “ и ГЕРБ, откакто в продължение на години са желали да ги ръководи Борисов и ГЕРБ, а не Сидеров и „ Атака “. Според него, има разлика сред това да изгубиш властта, поради вътрешно недоразумение и да те смъкват, тъй като си „ махленски в корупция или нечовешко отношение ".
Лидерът на „ Атака “ съобщи, че най-големият тест за личността на индивида е издигането му на властова позиция. " Ако се самозабравиш и решиш, че би трябвало да подмяташ и подритваш хората, рано или късно приключваш. Дали смяташ, че си огромната работа, тъй като си там някъде, и че си вечен, тъй като си просто във властта – не ", сподели Сидеров.
В ефир той предложи по коридорите на институциите от изпълнителната власт над всеки кабинет да се слагат табели с латинския надпис “Memento mori”, чието значение е „ Помни, че си смъртен “. „ Може пък и да помогне!”, изрази персоналното си мнение политикът. И акцентира, че в сериозен миг като този, с множеството кавги, в които са забъркани властимащи, е време да се обърне внимание и на държанието на сътрудниците на „ Атака “.
Междувременно, той съпостави българската нация с „ маса от пластилин, който елементарно може да бъде мачкан “, и бе безапелационен, че в случай че този пластилин се втвърди и се трансформира в тухла, то тогава няма по какъв начин да бъде сплескан. Но с цел да се случи това, би трябвало да се възпита потомство с по-самостоятелно мислене. „ Защото без пробуждане на духа, системата ще възпроизвежда „ бели мишки в лаборатория “, а не мислещи хора “, сподели в умозаключение Волен Сидеров.
Припомняме, че трусовете в ръководещата коалиция към този момент станаха много. Последният касае вицепремиерът Валери Симеонов, който по този начин и не подава оставка, въпреки да назова майките на деца с увреждания " кресливи дами " и се усъмни, че децата им са заболели. Преди това имаше кавги сред Сидеров и Симеонов, като даже се стигна до обществено " помиряване " с посредничеството на Бойко Борисов, защото имаше разногласия по отношение на оставките на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР