Няма какво да се лъжем, отдавна отмина царуването на кавалерите...

...
Няма какво да се лъжем, отдавна отмина царуването на кавалерите...
Коментари Харесай

Ето девет мъжки неща, по които си падат жените

Няма какво да се лъжем, от дълго време отмина царуването на кавалерите... Макар че понякога съвремието да се пропуква от тоя или оня жест на мъжа до нас, който ни кара да се усещаме като благородни дами от романите на Джейн Остин. Въпреки че живеем във времето на виртуалната обич, към момента има същински герои измежду мъжете, които карат сърцата ни да бият с една концепция по-бързо от някой техен внезапен жест. Кои са 9-те неща, които за нула време трансформират?

Отваря вратите
Мъж, който не е прекомерно ленив, с цел да отвори вратата на колата на обичаната си, сигурно ще завоюва няколко точки пред нея. Освен това този жест праща обръщение, че на него му пука за сигурността и комфорта на неговата половинка.

Запазва последната хапка за вас
Мълвата твърди, че любовта на мъжа минава през стомаха. Няма значение какъв брой изтъркано звучи това, истина е. Ако господинът резервира последната си хапка за вас, значи в действителност ви обича.

Прекарва време със фамилията ви
Ако сътрудникът ви демонстрира интерес към вашите бебешки фотоси, към занимателни истории от детството ви и в случай че избира да прекарва свободното си време с вашето семейство, а не да рита топка с приятелите си, то пределно ясно е, че той е един превъзходен кандидат-зет и приказният единствен за вас.

Представя ви на приятелите си
Истинският благородник е наясно, че в случай че не показа избраницата на сърцето си пред своята група от близки хора, то тогава тя ще се усеща нежелана. А това в никакъв случай не е добре за връзката. Внимателният мъж няма да допусне да се стигне до такава обстановка и сигурно ще ви брани от неодобрението на близките.

Подарява подарък без причина
В днешно време принцовете нямат потребност от мотив, в случай че желаят да подарят цветя на своите принцеси. Или да купят малък подарък, който да й принесат в любовна жертва.

Винаги ви пази
Това е един дребен, само че в действителност великански жест, който няма по какъв начин да остане неусетен. Ако постоянно държи да върви от външната страна на тротоара, защитавайки ви от приближаващите коли или от други непредвидени обстановки, то тогава този мъж не е за изпускане.

Целува ви по челото
Ако мъжът показва възприятията си, целувайки ви нежно по челото, това значи, че изпитва дълбока, чиста и доста нежна обич.

Домакинства
За такива мъже много дами си мечтаят. Пусната пералня, измити чинии, сготвена храна... Със сигурност са едни от нещата, които в действителност разтопяват сетивата.

Помага за палтото
Разбира се, може и сами да се облечем, само че за какво пък да не се почувстваме малко обгрижвани и глезени. Добре възпитаният мъж държи палтото на дамата или отстъпва своето, в случай че на нея й е студено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР