Няма как на феновете на Marvel да не им е

...
Няма как на феновете на Marvel да не им е
Коментари Харесай

Как се представи Пазители на галактиката Volume 3 в бокс офиса

Няма по какъв начин на почитателите на Marvel да не им е тъжно от обстоятелството, че " Пазители на галактиката Volume 3 " се явява освен третият, само че и финален филм за колоритната група супергерои.

Какво да очкаваме от " Пазители на Галактиката Volume 3 "

Краят е тук

Разбира се, това не значи, че повече няма да ги виждаме, само че не и както до момента, режисирани от Джеймс Гън. И както можеше да се чака, филмът се показва в действителност добре в бокс офиса.

За първите четири дни от стартирането си по кината  " Пазители на галактиката Volume 3 " е спечелил общо 318 милиона $ от международния бокс офис. От Съединени американски щати приходите са в размер на 127 милиона $, като най-доходоносен в международен мащаб се оказва пазарът в Китай - 31.4 милиона $.
 Снимка 617007

От Deadline разбираме, че с тези съществени приходи  " Пазители на галактиката Volume 3 " ще помогне на Disney да доближи до едно в действителност впечатляващо достижение. От началото на годината приходите от бокс офис на компанията са 1.985 милиард $, като тези дни се чака да бъде премината границата от 2 милиарда $.

Филмът, който потопи " Титаник "

Джеймс Камерън може да бъде надвит от...

Това ще направи Disney първото студио, което печели 2 милиарда за 2023 година Най-голяма заслуга за достижението има, несъмнено, " Аватар: Природата на водата ". Очакванията са идващото студио, което ще премине границата от 2 милиарда доходи от бокс офиса, да бъде Universal. " Бързи и гневни 10 ", който потегля по кината от 19 май, би трябвало да спомогне за това достижение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР