Доналд Тръмп казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му

...
Доналд Тръмп казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му
Коментари Харесай

Казал ли е Доналд Тръмп на порноактриса, че му напомня за дъщеря му

Доналд Тръмп споделил на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му припомня за щерка му, излиза наяве от самата Сторми Даниелс, която свидетелства под клетва във вторник, 7 май, за хипотетичната им полова среща през 2006 година. Въпреки че не уточнява на коя щерка му припомня, по напревеното от него изложение, се счита, че става дума за Иванка Тръмп, която е старши консултант на татко си по време на неговия мандат от януари 2017 година до 2021 година
 Мелания Тръмп и нови разкрития за споровете й с Доналд Тръмп
Война безспир - когато Доналд и Мелания са на друго мнение за всичко

Борба за превъзходство или просто противоречие в характерите

45-годишната някогашна актриса от филми за възрастни застава пред съда в Манхатън като част от процеса против 77-годишния Тръмп по обвинявания в 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи с по-широко значение за интервенция в изборите.

Даниелс взе участие съществено в по този начин наречения случай на " безмълвни пари ", който се връща към хипотетичната й спекулация с Тръмп, твърдения за които се появиха през 2018 година, когато Wall Street Journal заяви, че Тръмп е уредил заплащане от 130 000 $ на някогашната порно звезда месец преди изборите през 2016 година, с цел да резервира безмълвие за хипотетичния полов контакт, който са имали години по-рано.

Тръмп неведнъж е отричал аферата, макар че Даниелс свидетелства, че двамата са говорили " дълго време " по време на срещата им през 2006 година, когато се твърди, че тя е посетила неговата хотелска стая в пентхаус в Лейк Тахо след голф шампионат на звезди.

Даниелс също свидетелства, че след словестна задявка, тя е напляскала Доналд Тръмп със списание по дупето. Според People признанията ѝ са предиздвикали доста от правосъдните заседатели колкото да да сдържат смеха си в правосъдната зала. На друго място в показанията си Даниелс споделя, че тя и Тръмп са говорили за брачната половинка му Мелания Тръмп, като Тръмп й е признал, че двамата спят в обособени спални. 
 Снимка 567787

Докато Тръмп и неговият дълготраен юрист Майкъл Коен първоначално отричат изказванията за спекулация, Коен по-късно признава, че е имало заплащане на Даниелс. Тръмп е упрекнат във подправяне на бизнес записи, като назовава така наречен секрети заплащания на Даниелс и други " правни разходи " във финансовите записи на организацията Тръмп.
 Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс
Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс

Кирливите ризи на някогашния американски президент

Бившият президент беше упрекнат предходната пролет, като стана първият настоящ или някогашен президент на Съединени американски щати, изправен пред наказателни обвинявания. Оттогава той печели три от  обвиняванията - две от които бяха на федерално равнище, макар че нито едно от тези случаи към момента не е изправено пред съда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР